Toen ik 7 jaar geleden als tekstschrijver begon, was Michel Vos een van mijn eerste klanten. Michel was op dat moment bezig om XII Waves, zijn methode voor persoonlijke ontwikkeling en succes, te ontwikkelen.

Ik heb Michel van begin af aan geholpen om zijn ideeën uit te schrijven. Eerst in de vorm van blogposts, later in de vorm van een boek. Dit boek heeft de naam Get Your Shit Together gekregen en is nu verkrijgbaar, onder andere bij Bol.com.

Inhoud van het boek

Michel Vos, bekend van de Eindbazen Podcast ontwikkelde dé lifecrafting methode voor succes en persoonlijke groei. In dit boek deelt hij deze methode. Nuchter en met veel humor.

Michel Vosverzamelde de beste technieken en lifehacks voor succes in leven en werk. Het doel: mensen helpen hun shit voor elkaar te krijgen. Hij put uit zijn ervaring als ondernemer en de mixed martial arts en liet zich inspireren door o.a. de special forces. Hij brengt zijn inzichten nuchter en met veel humor, maar raakt ook diepere spirituele inzichten. Zijn bewezen lifecrafting methode helpt jaarlijks duizenden professionals en bedrijven, en wordt inmiddels toegepast op verschillende onderwijsinstellingen in Nederland. De weg naar heldere ambities, stressvrije productiviteit en tijd voor jezelf.

Mijn rol bij het schrijven van Get Your Shit Together

Enkele jaren geleden ontwikkelde Michel een videocursus die als basis dient voor de methode en het boek.

Ik heb een hele uitgebreide eerste versie van het boek op papier gezet. De principes van de cursus stonden al, maar een boek is een heel ander medium. Naast het beschrijven van de ideeën, heb ik voorbeelden en onderbouwing toegevoegd.

Get Your Shit Together Kopen

De paperback is te koop bij Bol.com. Het e-book bestel je bij Boekenwereld.

Boek laten schrijven door Maarten Akkerman

Wil je zelf een boek laten schrijven door mij, neem dan contact met mij op.