Schrijfcoaching

Haal het maximale uit je schrijfkwaliteiten met een schrijfcoach

Schrijven over je vak vind je misschien wel een van de leukste dingen om te doen. Het schrijven is een manier om in alle rust aan je ideeën te werken.

Je schrijft niet alleen voor jezelf. Je wilt je ideeën delen met de wereld. Maar je computer staat vol met teksten die bijna af zijn. Iets houdt je tegen om deze teksten af te maken en te delen met de wereld. Of misschien twijfel je teveel tijdens het schrijven. Hierdoor verkramp je. Het schrijven kost je teveel tijd en energie, waardoor je er maar mee stopt.

Als schrijfcoach help ik je om je teksten zelf te schrijven. Ik pak daarbij de pen niet van je over, maar ik zorg ervoor dat jij sneller en beter gaat schrijven.

Coaching op maat

Elk schrijfvraagstuk is anders. De een wil een boek schrijven, de andere eens per maand een blog. En natuurlijk is iedere schrijver anders. Ben jij gebaat bij een zachte, adviserende aanpak of heb je gewoon een trap onder je reet nodig? Alle coachingstrajecten worden dan ook op maat gemaakt.

Ieder coachingstraject begint daarom met een vrijblijvende intake. Doel van dit gesprek is om elkaar te leren kennen. Waar loop je tegenaan bij het schrijven en wat wil je bereiken? Daarna volgt er een traject op maat waarin ik jou help om je blokkades te overwinnen.

Een intakegesprek kan zowel digitaal als op locatie (Groningen) plaatsvinden.

Kennis met karakter

Als schrijfcoach help ik je te schrijven op een manier die bij je past. Ik help je om een schrijfroutine op te zetten die past in jouw manier van werken.

De teksten die je schrijft moeten ook passen bij jou als persoon. Je draagt niet alleen je kennis uit. Tussen de regels door lezen je potentiële klanten hoe jij werkt en hoe jij bent.

Ik ondersteun ondernemers en bedrijven die hun kennis willen delen. Samen maken we je blog, whitepaper of boek tot een succes. Ik ondersteun geen auteurs van fictie.

Wat kan ik voor je doen?

Ben je op zoek naar een schrijfcoach? Laat je gegevens hier achter en ik bel je zo snel mogelijk terug.